vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

4.942 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen seng. Denne kontinentalseng med fløjlsmadras er en investering i en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667821 Kategori:

Vil du gerne vågne op frisk og veludhvilet hver morgen? Så er vores livlige vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå det perfekte valg til dig. Denne seng tilbyder ikke kun maksimal komfort og støtte, men den tilføjer også et strejf af elegance og stil til dit soveværelse.

Vi har valgt den blødeste fløjl til at skabe et luksuriøst og behageligt soveområde. Fløjl er kendt for sin blødhed og dets tætte og jævne fibre. Det er en sand fornøjelse at berøre dette stof, og du vil opleve, hvordan det øjeblikkeligt forvandler din seng til en oase af ren afslapning.

En praktisk og justerbar sengegavl er en integreret del af denne kontinentalseng. Den giver ikke kun fremragende støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men den tilføjer også et strejf af elegance og funktionalitet.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre bevæger sig uafhængigt af hinanden og tilpasser sig perfekt til din kropsform, hvilket sikrer en korrekt støtte og maksimal komfort hver nat. Du vil bemærke den fantastiske absorbering af stød og støj, når du bevæger dig rundt i sengen.

Denne madras tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver ikke kun øget stabilitet, men sikrer også den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Vores hudvenlige topmadras er lavet af holdbare materialer og er dækket af et blødt stofbetræk. Den er behagelig at sove på og giver ekstra beskyttelse til din madras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne komplette pakke består af en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Vores produkt leveres med en brugermanual, der gør montering til en enkel og hurtig proces.

Så gør dig selv en tjeneste og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå i dag. Vågn op til en verden af komfort og stil, og lad søvnen blive en oplevelse, du ser frem til hver nat.

Scroll to Top