vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

4.748 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Med en elegant sort fløjlsoverflade og en luksuriøs 200×200 cm madras er dette det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667822 Kategori:

Gør dine drømme til virkelighed med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant sort fløjl. Denne seng er specielt designet til at tilbyde dig maksimal komfort og en uovertruffen søvnoplevelse.

Fløjl er kendt for dets luksuriøse og bløde kvalitet, der øjeblikkeligt tilføjer en fornemmelse af elegance til dit soveværelse. Du vil elske at berøre dette bløde stof, der er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre.

Vores kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig under søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten yderligere, har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras med et blødt stofbetræk. Topmadrassen beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af blødhed til din søvnoplevelse.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er et perfekt valg, hvis du ønsker en luksuriøs og behagelig seng, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Leveret med nem montering og en brugermanual, kan du hurtigt og problemfrit skabe din personlige oase af ro og komfort. Så gå ikke på kompromis med din søvn – vælg vores kontinentalseng i dag og forbered dig på en drømmende søvnoplevelse.

Scroll to Top