vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.449 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Perfekt til en god nats søvn. Opdag komforten i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693831 Kategori:

Oplev luksus og komfort i din egen seng med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå. Med denne eksklusive kontinentalseng er en god nattesøvn garanteret.

Hvordan kan du modstå den bløde, luksuriøse fløjl? Dette tætte og jævne stof er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengens sengegavl er praktisk justerbar i højden og tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Bare læn dig tilbage, og nyd komforten.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke blot den højeste kvalitet, men også en fantastisk støtte og holdbarhed. De absorberer lyd og stød, hvilket betyder, at du kan dreje og vende dig i søvne uden at forstyrre din partners nattesøvn.

Denne madras tilbyder den perfekte balance mellem stabilitet og komfort med sin mellemhårde støtte. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og giver dig en sund og afslappende søvn.

Topmadrassen er ikke kun skøn, men også hudvenlig. Det bløde og slidstærke betræk gør hele oplevelsen endnu mere behagelig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå får du ikke kun en komplet sengeløsning af høj kvalitet, men også en fantastisk søvnoplevelse.

Seng:
– Farve: Mørkegrå
– Materiale: Fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
– Mål: 203 x 83 x 78/88 cm (L x B x H)

Madras:
– Farve: Hvid og mørkegrå
– Materiale: Fløjl (100% polyester)
– Fyldmateriale: Pocketfjedre, skum
– Mål: 80 x 200 x 20 cm (B x L x H)

Topmadras:
– Farve: Hvid
– Betrækmateriale: Stof (100% polyester)
– Fyldmateriale: Skum
– Mål: 80 x 200 x 5 cm (B x L x H)

Tag hjem og nyd en næste niveau i søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå.

Scroll to Top