vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

4.944 kr.

Dyk ned i luksus med vores kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Den perfekte kombination af stil og komfort. Opnå drømmesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694782 Kategori:

Forestil dig at indrette dit soveværelse som en luksuriøs oase af afslapning. Og nu forestil dig denne exklusive produkt: kontinentalsengen fra vidaXL, der er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og fuldstændig afslapning. Denne imponerende seng er ikke kun et smukt møbel, men også en kilde til ultimativ komfort og stil.

Med dens bløde fløjlsoverflade føles berøringen øjeblikkeligt luksuriøs og behagelig. Fløjlstekstilet er kendt for sin tætte og jævne struktur og giver dig følelsen af absolut velvære. Forestil dig at ligge i din seng, hvile på det bløde fløjlsmateriale og føle dig omfavnet af ren komfort.

Sengen er også designet med praktiske funktioner i tankerne. Du kan justere hovedgærdets højde, så det passer perfekt til dine behov. Uanset om du sidder op i sengen og læser en bog eller ser fjernsyn, vil den justerbare sengegavl give den perfekte støtte til din ryg. Du vil elske at have dette ergonomiske element i din seng.

Madrassen, der følger med sengen, er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres stødabsorberende egenskaber og holdbarhed. Du vil ikke blive generet af lyd eller bevægelse, når du drejer dig i sengen. Madrassen giver også en medium fasthed, der er ideel til dem, der sover på maven eller foretrækker en mere stabil støtte.

For at sikre en ekstra beskyttelse og øget komfort leveres sengen med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har en blød, slidstærk betræk i blødt stof og giver dig den ekstra blødhed og komfort, du fortjener.

Sengen er ikke kun et produkt af høj kvalitet, men det er også nemt at samle med den medfølgende brugermanual. Du kan snart nyde din dyrebare nattesøvn i denne fantastiske kontinentalseng.

Tag springet og giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Skønhed og komfort vil blive din hver aften, og dit soveværelse vil blive forvandlet til en sand oase af luksus. Lad denne seng være midtpunktet i dit soveværelse og forvandle din søvn til en uforglemmelig oplevelse.

Scroll to Top