vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

4.751 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort fløjl. En drøm af en seng, der forvandler dit soveværelse til en luksuriøs oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694783 Kategori:

Står du og drømmer om den ultimative komfort og luksus i din søvnoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lige det, du har brug for. Denne seng er designet til at give dig maksimal afslapning og en god nattesøvn.

Vi har valgt at anvende blød fløjl som materiale til denne seng. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en utrolig blød og luksuriøs følelse. Så snart du rører ved sengeoverfladen, vil du straks mærke den komfort, der oser ud af hvert eneste fiber.

Praktisk tilpasselighed er også en nøglefunktion ved denne kontinentalseng. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er det ultimative møbel, der kombinerer stil og funktionalitet.

Madrasen, der følger med, er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre giver en ekstraordinær holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

Med vores kontinentalseng får du også den perfekte balance mellem fasthed og komfort. Madrassen er mellemhård og tilbyder en stabilitet, der passer perfekt til folk, der sover på maven. Du vil opleve en fantastisk støtte til din krop, uden at gå på kompromis med komforten.

For at opretholde den højeste standard af komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af et slidstærkt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Denne topmadras er den perfekte finish, der sikrer dig en ekstra lag af luksus og behagelighed.

Bemærk, at af hygiejniske årsager er madrassen ikke returnerbar, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at hvert livligeXL-produkt leveres med en brugermanual, der giver dig enkel og problemfri montering.

Denne kontinentalseng er designet i en elegant sort farve og er lavet af holdbart fløjl (100% polyester) samt solidt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 cm x 203 cm x 78/88 cm (L x B x H), som passer perfekt til en dobbeltseng.

I pakken vil du finde alt, hvad du har brug for til at opbygge dit drømmesoveværelse: 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 2 madrasser og 1 topmadras. Vi udnytter kun materialer af højeste kvalitet for at sikre, at denne kontinentalseng lever op til dine forventninger om en behagelig og luksuriøs søvnoplevelse.

Slå dig ned i denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl sort og oplev den ultimative komfort og luksus i din søvnoplevelse. Gå ikke på kompromis med din søvn – vælg det bedste for din krop og sind.

Scroll to Top