vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder hvid

3.759 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i kunstlæder. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Gør din seng til et omdrejningspunkt i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665447 Kategori:

Drøm dig væk til en skøn og afslappende nattesøvn i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm. Denne seng er ikke kun et møbel, den er en oase af ro og komfort, der vil forvandle din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i højeste kvalitet, som ikke kun tilbyder en behagelig overflade at hvile på, men også er let at rengøre. Så hvis du er bekymret for pletter, så kan du altid få din seng til at se ud som ny med blot en fugtig klud.

Sengen er udstyret med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver perfekt rygstøtte, når du sidder op for at læse en bog eller se fjernsyn. Så du kan nyde lidt ekstra komfort, når du slapper af i sengen.

Den medfølgende madras er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der ikke kun sikrer holdbarhed, men også tilpasser sig efter din kropsform for optimal komfort. Disse fjedre er fantastiske til at absorbere stød og støj, når du bevæger dig om natten.

Madrassen tilbyder en medium fasthed, der kombinerer både stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for den rette støtte til en god nats søvn.

Den bonus, der fuldender denne seng, er den bløde og hudvenlige topmadras. Med sit slidstærke polyesterbetræk og behagelige skumfyld giver den en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Livet er for kort til dårlig søvn, så forkæl dig selv med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm. Rengør luksus og komfort i én liggende – ordet drømmeseng har aldrig været mere passende.

Indhold:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

OBS: Sengen kommer med en brugermanual for nem montering.

Scroll to Top