vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder sort

2.711 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL’s 90×190 cm kontinentalseng i kunstlæder. Den perfekte kombination af stil og støtte – sov godt og vågn op frisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665545 Kategori:

Vil du elske at sove som en dronning eller konge? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder sort lige det, du har brug for. Denne seng er skabt til ultimativ afslapning og en god nattesøvn.

Lad os starte med det slidstærke kunstlæder, som sengen er lavet af. Dette materiale af høj kvalitet er ikke kun modstandsdygtigt over for pletter, men det er også utroligt nemt at rengøre. Bare tør det af med en fugtig klud, og det vil skinne som nyt. Den glatte og luksuriøse overflade giver også et ægte læderlook og tilføjer en ekstra touch af elegance til dit soveværelse.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden, så du får den perfekte støtte til din ryg. Sæt dig op i sengen for at læse en spændende bog eller se dine yndlingsserier, mens du nyder den fantastiske støtte og komfort.

Men den rigtige hemmelighed bag denne seng er den indbyggede madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre af høj kvalitet er kendt for deres usædvanlige holdbarhed og tilpasningsevne og giver en fantastisk støtte til din krop. De absorberer også støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, så du forstyrer ikke din partner.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Og som en ekstra bonus har topmadrassen et hudvenligt stofbetræk, der gør den ekstra blød og behagelig at ligge på.

Vi ved, at hygiejne er vigtig, derfor kan madrassen ikke returneres, når forseglingen er brudt. Men vi er sikre på, at du ikke vil ønske at returnere den, når du først har oplevet den fantastiske komfort og kvalitet.

Så hvad venter du på? Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder sort i dag, og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Egenskaber:
– Farve: Sort
– Materiale: Kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
– Mål: 193 x 93 x 78/88 cm (L x B x H)

Madrassens egenskaber:
– Farve: Hvid og sort
– Materiale: Kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester)
– Fyld: Pocketfjedre, skum
– Mål: 90 x 190 x 20 cm (B x L x H)

Topmadrassens egenskaber:
– Farve: Hvid
– Betræk: Stof (100% polyester)
– Fyld: Skum
– Mål: 90 x 190 x 5 cm (B x L x H)

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top