vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder hvid

2.913 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde kombination af kunstlæder og en madras i topkvalitet sikrer en drømmende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665546 Kategori:

Dyk ned i en verden af ultimativ komfort og stil med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med sit slidstærke kunstlæder er denne seng ikke kun smuk, men også modstandsdygtig over for pletter. Det betyder, at du nemt kan holde den ren og fri for snavs. Det glatte udseende og den luksuriøse følelse af ægte læder vil uden tvivl tilføre et sofistikeret præg til dit soveværelse.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse den efter dine individuelle behov og nyde øget komfort i enhver situation.

Denne vidunderlige madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsformer og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Du kan være sikker på, at du får den bedste støtte og komfort, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt balanceret, så du kan opnå optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Du vil vågne op føle dig frisk og veludhvilet hver eneste morgen.

Ikke kun er vores topmadras behagelig at ligge på, men den er også hudvenlig og slidstærk. Med dens bløde stofbetræk er den designet til at give dig ekstra komfort og beskyttelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores brugermanual er montering en leg, så du kan hurtigt komme til at nyde din nye kontinentalseng.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng vil uden tvivl give dit soveværelse et stilfuldt og komfortabelt præg. Så skynd dig og forkæl dig selv med en god nattesøvn, du vil aldrig glemme.

Scroll to Top