vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder sort

2.761 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Uimodståelig kunstlæderdesign og en behagelig madras sikrer den bedste nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665551 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk hver morgen med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en optimal søvnoplevelse.

Vi har valgt et slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet til vores seng. Dette materiale er modstandsdygtigt over for pletter og let at rengøre, så du kan nyde en ren og indbydende seng hver dag. Den glatte overflade giver også sengen et luksuriøst udseende, der kan løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance.

Sengen kommer også med en praktisk og justerbar sengegavl. Du kan tilpasse den efter dine behov og få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se fjernsyn. Vi mener, at komfort er nøglen til en god nats søvn, og vores seng er designet med dette i tankerne.

For at give dig den bedst mulige støtte og komfort har vi inkluderet en madras med indbyggede pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at tilpasse sig din kropsform, så du kan få den perfekte støtte og undgå ubehag. Madrassen er det ideelle valg for dem, der sover på maven, da den giver en mellemhård støtte, der ikke går på kompromis med komforten.

Som prikken over i’et kommer sengen også med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er fremstillet af blødt og behageligt stof, der vil give dig en ekstra dimension af komfort og luksus.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi anbefaler også, at du læser brugermanualen, der følger med produktet, for nem og problemfri montering.

Så lad os give dig den søvn, du har brug for, og den komfort, du fortjener. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm vil være det perfekte valg til at opgradere dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top