vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder hvid

2.928 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse kunstlæderoverflade kombineret med en komfortabel madras vil forvandle din søvnoplevelse. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665552 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en verden af komfort og stil med vores enestående vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder hvid. Denne fantastiske seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Vores kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, men også et mesterværk af komfort. Det slidstærke kunstlæder er ikke kun smukt at se på, det er også let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter. Bare tør det af med en fugtig klud, og det ser ud som nyt.

Sengens sengegavl er både praktisk og justerbar. Du kan nemt tilpasse den til den perfekte højde, hvilket giver dig den optimale rygstøtte, når du slapper af eller nyder en god bog.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen er også tilstrækkeligt fast til at give stabilitet, samtidig med at den er komfortabel og behagelig.

Bekymr dig ikke om hygiejnen, da vores hudvenlige topmadras med stofbetræk giver både beskyttelse og ekstra komfort. Du kan være sikker på en ren og sund søvnoplevelse.

Ikke nok med at denne seng er en drøm at sove i, den er også en drøm at eje. Den leveres komplet med en brugervenlig monteringsmanual, så du nemt kan samle den.

Så hvis du leder efter en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet, så er vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder hvid det perfekte valg for dig. Gør din søvn til en fantastisk oplevelse hver nat og lad dig forkæle med denne sublime seng.

Scroll to Top