vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder sort

2.974 kr.

Få luksus og komfort i din søvn med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med en stilfuld kunstlæderbeklædning og en behagelig madras, er denne seng perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665580 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver eneste dag med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder sort. Denne seng er ikke bare en seng, den er et symbol på ultimativ komfort og luksus.

Med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet byder denne seng på både stil og holdbarhed. Det er let at rengøre, og dets glatte overflade tilføjer et strejf af elegance til din soveværelsesindretning.

Sengen kommer også med en praktisk justerbar sengegavl, der giver optimal støtte til din ryg, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Den tilpasser sig efter dine behov og sikrer en behagelig oplevelse hver gang.

Men det stopper ikke her. Den medfølgende madras med pocketfjedre er noget ud over det sædvanlige. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket resulterer i en behagelig og støttende oplevelse. Så uanset om du sover på maven eller på ryggen, får du den optimale støtte og stabilitet.

Og for at fuldende din søvnoplevelse er der en hudvenlig topmadras, der er både blød og komfortabel. Den er designet til at beskytte madrassen og tilføje ekstra lag af ren velvære.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, for vores praktiske brugermanual gør monteringen til en leg.

Sengens elegante sorte farve og moderne design vil helt sikkert berige dit soveværelse med stil og raffinement. Den er fremstillet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ.

Så gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder sort. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvnkomfort og velvære.

Scroll to Top