vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder hvid

3.039 kr.

Drømmer du om luksus og komfort? Få begge dele med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Den perfekte kombination af stil og komfort, der vil forvandle din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665581 Kategori:

Få den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng tilbyder ikke kun maksimal afslapning, men også en god nats søvn. Med sin slidstærke kunstlæderbeklædning er vores seng både let at rengøre og modstandsdygtig over for pletter. Udover sit praktiske design har vores seng også en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte og optimal komfort, når du sidder op for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for at absorbere støj og stød, når du bevæger dig om natten. Madrassen har en medium hårdhed, der giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og komfort samt beskyttelse til madrassen. Med dens slidstærke stofbetræk kan du være sikker på, at din seng vil forblive i perfekt stand i lang tid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du vil modtage en brugermanual sammen med produktet for nem og hurtig montering.

Vores hvide seng er lavet af slidstærkt kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester) og er konstrueret med en kombination af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Sengens mål er 203 x 103 x 78/88 cm (L x B x H).

Med til sengen følger også en hvid madras (100 x 200 x 20 cm) og en hvid topmadras (100 x 200 x 5 cm), begge med betræk af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester) og skumfyld.

Investér i din nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Livet er for kort til dårlig søvn, så gør noget godt for dig selv og vælg vores seng, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed på en fortryllende måde.

Scroll to Top