vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.127 kr.

Oplev luksus og komfort i dit soveværelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng. Den elegante fløjl i lyserød vil tilføje stil og fornyet energi til dit rum. Gør din søvn til en drøm i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797749 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn i elegant og komfortabel stil? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i flødeblød lyserød fløjl lige noget for dig. Denne seng giver maksimal afslapning og sikrer dig en dyb og forfriskende søvn.

Den bløde fløjl, der er brugt til denne seng, er simpelthen i en klasse for sig selv. Med sit tætte og jævne væv, er fløjl kendt for at være ekstraordinært blødt og luksuriøst at røre ved. Når du ligger dig i denne seng, vil du hurtigt mærke, hvor behageligt og komfortabelt den føles.

Sengens praktiske sengegavl kan nemt justeres i højden, så den tilpasser sig dine behov. Den giver ikke blot en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn, den sikrer også en behagelig og ergonomisk korrekt sovestilling.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en fantastisk holdbarhed og en tilpasset støtte til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner får en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt afbalanceret til at give dig stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med den rigtige mængde fasthed. Så hvis du er en mave-sovende type, vil du elske denne madras.

Topmadrassen er ikke blot behagelig og blød, den er også hudvenlig. Den er lavet af slidstærkt stof, der føles behageligt mod huden. Og vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengens lyserøde fløjl, kombineret med dens lækre design og solide konstruktion af lærketræ og krydsfiner, gør den til et smukt og stilfuldt valg for dit soveværelse. Så forvandl dit soveværelse til en oase af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lyserød.

Bemærk, at sengen leveres med en brugermanual for nem montering. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Tag din søvnoplevelse til et nyt niveau og forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top