vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lysegrå

2.886 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den ultra-bløde fløjl og den perfekte støtte garanterer en drømmende oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797750 Kategori:

Giv din nat en touch af luksus og afslapning med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er designet til at give dig en fantastisk nattesøvn og maksimal komfort.

Sengen er fremstillet af blødt og luksuriøst fløjl, som er kendt for sin blødhed og tætte fibre. Dette gør sengen behagelig at røre ved og lægger op til en afslappende søvnoplevelse.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den passer til din individuelle komfort. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Med en madras fyldt med pocketfjedre får du en seng af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og stød, så du ikke bliver forstyrret af bevægelser.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den perfekte fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

For at beskytte madrassen og for at tilføje ekstra blødhed er der også en hudvenlig topmadras med et slidstærkt betræk. Topmadrassen er blød og komfortabel, og den pynter samtidig på sengen.

Bemærk venligst, at af hygiejnemæssige årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med dimensionerne 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt ind i dit soveværelse. Pakken indeholder alt, hvad du behøver, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, samt en brugermanual for nem montering.

Tag springet og forkæl dig selv med en seng, der giver en enestående kombination af luksus, komfort og holdbarhed. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå i dag, og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top