vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

3.033 kr.

Oplev luksus komfort og stil med denne eksklusive kontinentalseng. En fantastisk blød madras og lækker fløjlsoverflade gør søvnen til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798568 Kategori:

Drøm sødt og vågn op revitaliseret hver morgen med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Med denne seng får du ikke kun en god nattesøvn, men også en smuk og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er designet med komfort og kvalitet i tankerne. Betrækket er lavet af blødt fløjl, der ikke kun føles behageligt mod din hud, men også tilføjer en elegant og luksuriøs atmosfære til dit rum. Det bløde fløjlsstof er håndplukket for dets tætte og jævne fibre, der er kendt for deres komfort og holdbarhed.

En praktisk sengegavl med justerbar højde tilbyder ikke kun fantastisk støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen, men tilføjer også et stilfuldt touch til sengens overordnede æstetik. Det er den perfekte kombination af funktionalitet og elegance.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med kvalitets pocketfjedre, der effektivt absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Madrassens mellemhårde støtte tilbyder den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Hvis det ikke var nok, er denne kontinentalseng også udstyret med en hudvenlig topmadras, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Med dens slidstærke stofbetræk og bløde skumfyld får du den ultimative soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men vi er sikre på, at du ikke vil være i tvivl om dit køb, når du først oplever komforten og kvaliteten ved denne kontinentalseng fra vidaXL.

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv med en god nattesøvn og tilføj elegance til dit soveværelse med vores fantastiske kontinentalseng. Alle nødvendige dele og en brugermanual medfølger for nem montering. Bestil din i dag og begynd at drømme sødt.

Scroll to Top