vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.229 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige kontinentalseng i elegant lyserødt fløjl. Skab drømmesøvn med et strejf af luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798601 Kategori:

Vil du opleve ultimativ komfort og stil i din seng? Så er vores kontinentalseng med madras i fløjl lyserød det perfekte valg til dig.

Med sin bløde fløjlsoverflade giver denne seng en luksuriøs følelse af velbehag, der vil sikre dig en god nattesøvn hver eneste nat. Fløjl er kendt for sin blødhed og tætte tekstur, der indgyder en følelse af både elegance og komfort. Du vil elske at røre ved det.

Sengens sengegavl kan justeres efter dine behov og giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte løsning til at skabe et hyggeligt og funktionelt sovemiljø.

Med en madras, der er udstyret med pocketfjedre, vil du få den bedste søvnoplevelse nogensinde. Disse individuelle pocketfjedre tilbyder enestående kvalitet, der er kendt for sin holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform. Du vil nyde en jævn og afbalanceret støtte, der absorberer støj og bevægelse.

Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver en ideel stabilitet og komfort. Den er perfekt til dem, der sover på maven og ønsker en fast støtte uden at gå på kompromis med komforten. Du vil vågne op hver morgen veludhvilet og klar til en fantastisk dag.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men den er også hudvenlig. Med dens slidstærke betræk og fyld af skum vil du opleve en ekstra lag af luksus og forbedret komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Vores kontinentalseng i fløjl lyserød er ikke kun en drøm for dine øjne, den er også en drøm for din krop. Med dens elegante udseende og uovertrufne komfort vil den forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Sørg for at du får din drømmeseng i dag og nyd en god nattesøvn i luksus.

Scroll to Top