vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.106 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i smuk mørkegrå fløjl. Skabet til en god nats søvn og fuldstændig afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798673 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i fløjl mørkegrå. Denne seng vil bringe dit soveværelse til et helt nyt niveau af stil og afslapning.

Lad os starte med det lækre fløjlstof. Blødt, behageligt og luksuriøst – det er nøgleordene her. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en fornemmelse af ren luksus, hver gang du rører ved sengen.

Den praktiske sengegavl er en genistreg i sig selv. Justér den efter din egen komfort og behov. Den giver ikke blot en behagelig støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, den tilføjer også en elegent detalje til sengens design.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af allerhøjeste kvalitet. Disse fjedre sikrer en utrolig holdbarhed og tilpasningsevne, mens de samtidig effektivt absorberer støj og bevægelse. Du vil vågne op følelsen af at være veludhvilet og klar til dagens udfordringer.

Madrassen giver en mellemhård støtte, perfekt til dem der foretrækker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Især velegnet til mave-sovende, vil denne madras hjælpe dig med at opnå den ønskede hvile og afslapning.

Den hudvenlige topmadras tilføjer den sidste touch af luksus til dit soveværelse. Betrækket er ikke kun slidstærkt, men også hudvenligt og behageligt at ligge på. Du vil føle dig forkælet og klar til en god nats søvn.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men fortvivl ikke, vores medfølgende brugermanual gør monteringen enkel og problemfri.

Med sin flotte mørkegrå farve, fløjlstoffets bløde tekstur og solide konstruktion, vil denne kontinentalseng være et imponerende midtpunkt i ethvert soveværelse. Produktpakken inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras – alt hvad du behøver for at skabe dit eget soveparadis.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng, og oplev en helt ny verden af luksus og komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top