vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

5.438 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores luksuriøsevidaXL kontinentalseng i fløjl. Skab drømmen med den perfekte søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798701 Kategori:

Døsigheden fordufter og drømmene om en god nattesøvn bliver til virkelighed, når du hviler på vores vidunderlige kontinentalseng. Lad dig forføre af det luksuriøse fløjlsmateriale, der omfavner din krop med blødhed og komfort. Vores sengegavl kan tilpasses i højden og giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller nyde din yndlingsserie.

En god madras er afgørende for en god nattesøvn, og vores kontinentalseng skuffer ikke. Den er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropskontur og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Madrassen tilbyder en medium fasthed, der er ideel til dem, der sover på maven, og giver dig den stabilitet, du har brug for, uden at gå på kompromis med komforten.

Vi tænker også på din hygiejne og velvære. Derfor er vores madrasbeskytter lavet af hudvenligt og slidstærkt materiale, der garanterer en blød og behagelig søvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen åbnes eller fjernes. Vores produkter er nemme at montere og leveres med en brugermanual.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Den er lavet af massivt lærketræ, krydsfinér og konstrueret træ i elegant lysegrå fløjl. Målsmæssigt er den generøs med sine 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen og topmadrassen er også inkluderet og fuldender denne drømmeseng.

Så hvem siger, at drømme ikke kan blive til virkelighed? Oplev ultimativ komfort og luksus med vores fantastiske kontinentalseng. Gør dine nætter til en uforglemmelig oplevelse og vågn op til en ny dag med energi og livsglæde. Utrolige nætter starter her.

Scroll to Top