vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.305 kr.

Oplev det ultimative inden for komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse fløjlsmadras og det stilfulde mørkegrå design giver dig en dyb og afslappende søvn. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798772 Kategori:

Mæt din længsel efter komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng er designet til at give dig en ultimativ nattesøvnoplevelse, mens den tilføjer en luksuriøs touch til dit soveværelse.

Den bløde fløjl i mørkegrå farve er ikke kun behagelig at se på, men også en fornøjelse at røre ved. Fløjlens tætte og jævne fibre gør den utrolig blød og luksuriøs. Du vil nyde at krybe ned i sengen og hvile på denne bløde overflade.

Den praktiske sengegavl på sengen kan justeres i højden efter dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm, vil sengegavlen give dig fremragende støtte til din ryg.

Madrasen i sengen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Du vil opleve en fantastisk komfort og støtte, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dig, der sover på maven. Den giver en perfekt stabilitet og fasthed, så du kan sove behageligt hele natten.

Vores hudvenlige topmadras tilføjer yderligere komfort til din søvnoplevelse. Med et slidstærkt stofbetræk og en blød fyldning af skum får du den perfekte overflade at hvile på.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem montering, og pakken inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Slut dig til os i at skabe dit perfekte soverum med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Oplev en dyb og behagelig søvn, mens du omfavner stil og komfort med denne elegante seng.

Scroll to Top