vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.990 kr.

Oplev komfortens højeste niveau med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde fløjl i mørkegrå tilføjer et sofistikeret touch til dit soveværelse. Vil du sove som en konge? Prøv vores kontinentalseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799624 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl mørkegrå. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse og lade dig vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Vi har brugt det blødeste fløjlstof til denne seng, som vil forvandle din nat til ren magi. Med sin tætte og jævne overflade vil denne fløjlsseng give dig en utrolig følelse af velvære. Det er luksus lige ved dine fingerspidser.

Sengen er ikke kun en fryd for øjet, men også en fryd for kroppen. Vi har inkluderet en justerbar sengegavl, der giver optimal rygstøtte, når du skal sidde op i sengen, læse en bog eller nyde en god film. Det er den perfekte kombination af funktionalitet og stil.

Den medfølgende madras kommer med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre er individuelt indsat og tilpasser sig din krop perfekt. De mindsker også støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen er mellemhård, hvilket giver den rette stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er særlig velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Din søvnbehov bliver tilgodeset på allerbedste vis.

For at fuldende oplevelsen har vi også inkluderet en topmadras med et slidstærkt og hudvenligt betræk. Denne madrasbeskytter er blød og behagelig og giver en ekstra lag af komfort og hygiejne.

Denne kontinentalseng kommer med alt hvad du behøver for at skabe din egen personlige oase af ro og afslapning. Monteringen er hurtig og nem, og brugermanualen vil guide dig igennem processen.

Så giv dig selv den søvn du fortjener med vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl mørkegrå. Tag springet ind i en verden af luksus og vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære.

Scroll to Top