vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

5.681 kr.

Oplev luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl i lysegrå. Skab det perfekte sovemiljø med en seng i en klasse for sig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799658 Kategori:

Oplev en ultimativ søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl i lysegrå. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb, givende søvn.

Vores bløde fløjlsmateriale er luksuriøst og behageligt at røre ved. Det tætte og jævne væv af fløjl skaber en utrolig følelse af blødhed og komfort.

Du vil også blive forbløffet over den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden for optimal støtte og komfort. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i søvne.

Den mellemhårde støtte på madrassen giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Uanset om du foretrækker at sove på maven eller ryggen, vil denne madras give dig den optimale støtte og komfort under hele nattens søvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig. Dens slidstærke betræk gør den ekstra behagelig at ligge på.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er brudt af hygiejniske årsager. Vi sørger for at medsende en brugermanual, der vil gøre monteringen af sengen let og enkel.

Opgrader dit soveværelse med vores smukke lysegrå kontinentalseng med madras i fløjl. Den er fremstillet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket giver langvarig holdbarhed og stabilitet.

Vores pakke inkluderer sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras. Vores vision er at skabe en seng, der vil tage din søvn til nye højder af komfort og kvalitet. Oplev den ultimative luksus og forbered dig på at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top