vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

5.764 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores livlige vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. Skabt til en perfekt søvnoplevelse – bliv forelsket i din seng igen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799660 Kategori:

Opnå maksimal luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i sort fløjl. Denne seng er skabt til at levere en uovertruffen søvnoplevelse, der vil genoplive din krop og sind.

Blød og forførende fløjl: Dyk ned i blødheden af vores fløjlstæppe, som omfavner dig med luksus og komfort. Hver fiber af fløjlstæppet er designet til at skabe en sanselig fornemmelse, når du berører det.

Justérbar sengegavl tilpasset dine behov: Med vores justerbare sengegavl kan du tilpasse den til den perfekte højde, så du kan nyde en behagelig ryg- og nakkestøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madras med pocketfjedre for ultimativ støtte: Vores madras er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop og giver enestående komfort og langvarig holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, når du drejer dig, så du kan sove uforstyrret og uafbrudt.

Mellemhårde støttende lag til optimal stabilitet: Vores madras er skabt med den perfekte balance mellem fasthed og komfort. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og korrekt holdning, især for dem, der sover på maven.

Hudvenlig topmadras for øget komfort: Den medfølgende topmadras har en blød og hudvenlig betræk lavet af polyester. Den bløde overflade giver dig en ekstra komfortabel oplevelse og beskytter samtidig madrassen.

Vær opmærksom: For at sikre hygiejne og kvalitet kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Hver pakke indeholder en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem.

Oplev luksuriøs søvn som aldrig før med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i sort fløjl. Gør dig klar til at omfavne komforten og få den bedste nattesøvn i dit liv.

Scroll to Top