vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.270 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vores elegante lysegrå kontinentalseng. Den luksuriøse fløjlsmadras vil give dig drømmende nætter, mens det moderne design tager din indretning til nye højder. Forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799728 Kategori:

Lad dine drømme om en perfekt nattesøvn blive til virkelighed med denne fortryllende kontinentalseng fra vidaXL. Med sin fløjlsbløde overflade i en smuk lysegrå farve vil denne seng tilbyde dig ultimativ luksus og afslapning hele natten lang.

Sengen er fremstillet af blød fløjl, et stof kendt for dets blødhed og luksuriøse kvalitet. Fløjlens tætte og jævne fibre gør det behageligt at røre og ligge på, hvilket giver dig en sanseoplevelse ud over det sædvanlige.

For ekstra komfort og støtte kan sengen justeres i højden, så du kan finde den perfekte position, når du læser eller ser tv i sengen. Denne praktiske sengegavl er designet til at give fremragende rygstøtte og sikre din komfort i enhver situation.

Men det er ikke alt – madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og tilpasset støtte hele natten lang. Fjedrene absorberer også støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn.

Madrassen har en medium fasthed, der er ideel for dem, der foretrækker en stabil overflade, samtidig med at komforten bevares. Denne mellemhårde støtte giver dig den perfekte balance og support for en god nattesøvn, uanset om du sover på maven eller ryggen.

Topmadrassen, der følger med, er hudvenlig og beskyttende. Den har et blødt og slidstærkt stofbetræk, der føles rart mod din hud. Den øger også komforten og forlænger levetiden på din madras.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne komplette seng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt for dig at samle den. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras, alt hvad du behøver for at nyde en dyb og fredfyldt søvn.

Vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Gør dine drømme til virkelighed og skab din egen oase af luksus og komfort hjemme hos dig selv.

Scroll to Top