vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.270 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Perfekt til en god nats søvn og tilføjer stil til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799729 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en fornøjelig morgen med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå 100×200 cm. Denne luksuriøse seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative komfort og en dyb søvnoplevelse.

Vi har valgt at bruge blødt fløjlstof til sengen, som er kendt for sin luksuriøse fornemmelse og tætte, jævne fibre. Du vil ikke kunne holde fingrene væk fra den silkebløde overflade, der gør sengen behagelig at røre ved.

Du kan tilpasse sengegavlen i den ønskede højde, så du får den perfekte støtte til ryggen, når du sidder op og læser en bog eller ser fjernsyn. Med vores fleksible design kan du nyde øjeblikkets fred og ro, mens du forbereder dig på en godnatlæsning.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse individuelt indbyggede fjedre tilpasser sig præcist til din krop, absorberer støj og sikrer, at du kan vende og dreje dig i løbet af natten uden at forstyrre din partners søvn.

Vi har skabt et mellemhårdt støtteniveau, der afbalancerer stabilitet og komfort. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den sikrer en god nats søvn uden at gå på kompromis med din komfort.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der giver en ekstra beskyttelse og forbedrer din særlige komfort. Dine drømme kan nu udfolde sig på et blødt og hyggeligt fundament, hvor du kan lade tankerne flyve frit.

Vi ønsker at sikre den bedst mulige hygiejne og kvalitet, derfor kan madrassen ikke returneres, hvis forseglingen er brudt eller emballagen er blevet fjernet.

Nem montering er garanteret, da hvert produkt kommer med en detaljeret brugervejledning.

Denne sengesæt inkluderer også en flot sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras, hvilket giver dig alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative soveoplevelse.

Gå ikke glip af chancen for at eje vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå 100×200 cm og forvandle dine nætter til en drømmeagtig oplevelse. Bestil den i dag, og få en seng, der er skræddersyet til at opfylde dine søvnbehov og skabe det perfekte miljø for en godnatoplevelse.

Scroll to Top