vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.149 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse fløjlsmadras i lysegråt vil tilføje stil og komfort til dit soveværelse. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796461 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og drømmelignende søvn med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med en luksuriøs fløjlbetræk i en smuk lysegrå farve tilbyder denne seng ikke blot et stilfuldt udseende, men også en fantastisk blød overflade, der indbyder til ren afslapning.

Denne seng er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der lader dig tilpasse sengen efter din komfort – perfekt til både læsning og tv-kigning i sengen. Med den indbyggede pocketfjedermadras får du en utrolig holdbarhed og enestående tilpasningsevne. Hver individuel fjeder absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig, hvilket sikrer en behagelig og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med din komfort. Det gør den ideel til dig, der sover på maven og ønsker en god nats søvn uden ubehag.

Topmadrassen med sit hudvenlige betræk tilføjer yderligere komfort og beskyttelse. Den bløde og slidstærke topmadras gør din søvnoplevelse fuldendt.

Med vores vidaXL kontinentalseng er du sikret luksus og komfort i én fantastisk pakke. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sættet indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Med dens mål på 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H) passer sengen perfekt ind i ethvert soveværelse. Pynt dit soveområde med vores vidaXL kontinentalseng med fløjl lysegrå – den ultimative drøm for en godnatssøvn.

Scroll to Top