vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.121 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den tilbyder ultimativ komfort og stil med sin fløjlsoverflade og inkluderede madras.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796497 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå. Denne fantastiske seng vil give dig den bedste nattesøvn og en oplevelse af total afslapning.

Sengen er omgivet af en blød fløjl i en elegant mørkegrå farve. Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse fornemmelse, der forvandler din soveoplevelse til ren forkælelse. Du vil føle dig øjeblikkeligt indhyllet i komfort, når du ligger på sengen.

Sengen har en justerbar sengegavl, der kan tilpasses individuelt efter dine behov. Med sin fremragende rygstøtte er den ideel til at læse eller se tv i sengen. Du kan nemt tilpasse sengens højde og opnå den mest behagelige position.

Den medfølgende madras i sengen har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og sikrer en optimal støtte og komfort. Du vil opleve en betydelig reduktion af bevægelse og støj, når du skifter position om natten.

Madrassen har en mellemfast støtte, der giver en stabil og behagelig liggeposition. Den er især egnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Med denne madras kan du vågne op føle dig veludhvilet og klar til en ny dag.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres sengen med en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt og slidstærkt stofbetræk og er fyldt med behageligt skum. Denne topmadras øger ikke kun beskyttelsen af madrassen, men tilføjer også en ekstra lag af komfort og luksus til din seng.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Men du kan være sikker på, at vores produkt er i topkvalitet og vil give dig den bedste søvnoplevelse.

Sengen leveres som en komplet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Du får alt, hvad du har brug for til at oprette din drømmeseng på ingen tid.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå for at opgradere dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt oase. Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet – oplev komfort og luksus på et helt nyt niveau med vores fantastiske seng.

Scroll to Top