vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

4.134 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjlssort. Gør din søvnoplevelse til en drøm med denne stilfulde og behagelige madras i perfekt størrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796498 Kategori:

Oplev en ultimativ søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng i sort fløjl. Denne seng er designet til at give dig maksimal komfort og dyb søvn. Vores bløde fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og behagelige tekstur, der vil forkæle dig i timerne, hvor du hviler.

Den praktiske justérbare sengegavl tilbyder fremragende støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv, og den kan tilpasses din præference.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer lang holdbarhed og en fremragende tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan nyde uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver en optimal stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilbyder yderligere beskyttelse for madrassen og forbedrer din søvnoplevelse endnu mere.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er åbnet eller fjernet. Med hver seng følger der en brugermanual, der gør monteringen nem og bekvem.

Vores kontinentalseng er en elegant kombination af sort fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer en solid og holdbar konstruktion.

Forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng, der vil tilføje stil og komfort til dit soveværelse. Din drømmesøvn venter på dig.

Scroll to Top