vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.230 kr.

Oplev luksuskomfort i din egen seng. Vores vidaXL kontinentalseng giver en uovertruffen søvnoplevelse med sin fløjlsbløde madras og stilfulde design. Skab en fredfyldt oase i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796526 Kategori:

Oplev en ultimativ komfort og en drømmende søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Dyk ned i et luksuriøst og blødt stof, der omfavner dig på en fortryllende og behagelig måde. Med fløjlstoffets tætte og jævne fibre kan du forvente en utrolig berøring af velvære.

Vores praktiske sengegavl er designet til at give den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse højden efter dine præferencer, så du får optimal komfort til dine stunder af afslapning.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer gnidningsløst støj og bevægelsesforstyrrelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er særligt velegnet til dem, der har en tendens til at sove på maven, så du kan vågne op uden ubehag.

Vores hudvenlige topmadras, der er omgivet af et slidstærkt stofbetræk, øger følelsen af luksus og blødhed. Den tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med sin elegante mørkegrå farve og flotte fløjlsmateriale skaber denne kontinentalseng en fornemmelse af raffineret stil og elegance i dit soveværelse. Den er nem at montere takket være den medfølgende brugermanual.

Vores vidaXL kontinentalseng kommer komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Sørg for at tilføje dette yderst komfortable og stilfulde element til dit soveværelse for at skabe det perfekte sted for din nattesøvn og afslapning.

Scroll to Top