vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.705 kr.

Sov som en drøm på vores elegante fløjlkontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Oplev luksus hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796555 Kategori:

Lad kontinentalsengen med fløjl og madras fra vidaXL løfte din søvnoplevelse til nye højder. Med sin luksuriøse fløjlsoverflade er denne seng ikke kun et stilfuldt og elegant blikfang, men også utrolig blød og behagelig at røre ved. Den perfekte kombination af æstetik og komfort.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den i den ønskede højde og giver samtidig en fremragende rygstøtte. Nu kan du nyde at læse en bog eller se dit yndlingsserie bekvemt siddende i sengen, uden at skulle bekymre dig om at finde den rigtige stilling.

Med madrassen med pocketfjedre er der ingen kompromiser når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hver enkelt pocketfjeder tilpasser sig nøjagtigt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret og dyb søvn. Og med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også utrolig behagelig. Med dens slidstærke stofbetræk kan du være sikker på at få en blød og komfortabel overflade at ligge på.

Vær opmærksom på, at madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For at sikre nem montering leveres hver enkelt seng med en brugermanual.

Denne livsstilsseng fra vidaXL vil helt sikkert tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Mål: 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H)

Gå ikke glip af denne fantastiske chance for at opgradere din søvnkomfort med denne kontinentalseng fra vidaXL. Bestil i dag og oplev en ny dimension af luksus og komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top