vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

5.180 kr.

Drøm dig væk i luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i lysegrå fløjl. Oplev ultimativ støtte og enestående søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796560 Kategori:

Oplev en dyb og forfriskende søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant fløjl lysegrå farve. Denne pragtfulde seng tilbyder dig den ultimative afslapning og en fantastisk nattesøvn.

Vores seng er lavet af et blødt og luksuriøst fløjl, der skiller sig ud med dets tætte og jævne fibre. Dette stof er utroligt behageligt at røre ved og vil omfavne dig, mens du sover.

En praktisk justerbar sengegavl er også inkluderet, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den tilbyder fremragende støtte til din ryg, når du gerne vil sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på fjernsynet.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en optimal tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, der kan opstå, når du vender og drejer dig i sengen.

Med en mellemhård støtte giver madrassen dig den perfekte stabilitet og fasthed, samtidig med at den bevarer en førsteklasses komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en behagelig og stabil søvn.

Vores topmadras har et slidstærkt og hudvenligt betræk, der gør den utrolig blød og komfortabel. Den tilføjer en ekstra lag af uforglemmelig luksus til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. For at hjælpe dig med monteringen leveres hvert produkt inklusive en brugermanual.

Sengen er lavet af fløjl (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Mål på sengen er 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er lavet af fløjl (100 % polyester) og har en størrelse på 180 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er i hvid farve og har målene 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med denne pakke får du 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 1 madras og 1 topmadras af højeste kvalitet. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå.

Scroll to Top