vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

4.949 kr.

Få luksus søvn til en fantastisk pris med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil med denne smukke lyserøde seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796588 Kategori:

Tag på en drømmerejse til sofistikerede og luksuriøse omgivelser med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng er skabt til at give dig den mest komfortable og afslappende søvnoplevelse nogensinde.

Blødt fløjl er det primære materiale i vores seng, og det er kendt for sin tæthed og jævne struktur. Du vil ikke kunne modstå at røre ved det luksuriøse fløjlstof, der vil omfavne dig hver nat.

En praktiskjusterbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dit behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv i sengen, vil sengegavlen sikre, at du sidder komfortabelt og ergonomisk korrekt.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre kan effektivt absorbere støj og bevægelse, hvilket giver dig uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er vores madras ideel til dem, der sover på maven og har brug for øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Du får den perfekte balance mellem fasthed og blødhed.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt stof, der er blødt og behageligt at ligge på. Denne madrasbeskytter sikrer, at din seng forbliver ren og frisk. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Vores kontinentalseng er fremstillet af robust fløjl i en smuk lyserød farve og er ikke kun en oplevelse for sanserne, men også et stilfuldt møbel i dit soveværelse. Sengen er fremstillet af holdbart lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og har en imponerende størrelse på 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H).

Pakken indeholder alt hvad du behøver for at opbygge den ultimative drømmeseng, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. For nem montering medfølger der en brugermanual.

Dyk ned i komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt og oplev den ultimative luksus i dit eget soveværelse.

Scroll to Top