vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

5.788 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrøn fløjl. Perfekt kombination af luksus og ergonomisk støtte.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796592 Kategori:

Vågn op til en ultimativ oase af ro med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Denne seng sikrer en dyb og afslappende søvnoplevelse, som vil få dine drømme til at føles virkelig.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale er vores kontinentalseng ikke bare en fryd for øjnene, men også en ren fornøjelse at røre ved. Fløjl er kendt for sit tætte og jævne væv, hvilket gør det utrolig blødt og behageligt.

Sengegavlen kan justeres i højden og giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Den sikrer også, at sengen ser elegant og stilfuld ud, uanset hvilken højde du foretrækker.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse pocketfjedre tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne, da de effektivt absorberer alle bevægelser og støj. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der sover på maven og ønsker øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Din komfort er vores prioritet, og derfor er vores topmadras lavet af hudvenligt og slidstærkt materiale. Denne topmadras giver en ekstra blød og behagelig overflade, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig og afslappende.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vær også opmærksom på, at vores kontinentalseng kommer med en brugermanual for nem og problemfri montering.

Vågn op til en verden af komfort og stil med vores fløjlskontinentalseng. Den er det perfekte valg for dig, der ønsker at investere i en god nattesøvn med den ultimative luksus og elegance. Bestil nu og giv dig selv den søvn, du fortjener.

Scroll to Top