vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.734 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Komfort og stil i en perfekt kombination. Grib chancen i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796596 Kategori:

Oplev en overdådig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i 80×200 cm fløjl, i en smuk mørkegrå farve. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en fantastisk nattesøvn.

Den bløde fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og følelse. De tætte og jævne fibre skaber en behagelig overflade, der er ren forkælelse for dine sanser.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov. Du kan nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af komfort og funktionalitet.

Med madrassen med pocketfjedre får du en usædvanlig holdbarhed og tilpasningsevne. De indbyggede individuelle fjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig om natten. Det garanterer ikke kun en god søvn, men også en pletfri oplevelse.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort. Den er perfekt til mave-sovende, da den sikrer den ideelle støtte til den optimale søvnposition.

Ydermere er vores topmadras hudvenlig og har et slidstærkt stofbetræk, der er blødt og komfortabelt for din hud. Det giver ekstra beskyttelse til madrassen og giver dig den ultimative soveoplevelse.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, så snart emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger altid for, at vores produkter kommer med en brugervenlig vejledning, så du nemt kan montere dem.

Vores kontinentalseng i fløjl, i en smuk mørkegrå farve, er lavet af holdbart fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ for at sikre stabilitet og lang levetid.

Mål: 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, og 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 80 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at sætte sengen op: 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 1 madras og 1 topmadras.

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Scroll to Top