vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

3.022 kr.

Oplev drømmende komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrå. Påføj stil til din søvn og vågn op til en wellnessoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796625 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen i en seng, der ikke kun giver dig maksimal komfort, men også tilfører elegance og luksus til dit soveværelse. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå fløjl er præcis det, du har brug for.

Lad os starte med at tale om materialet. Den bløde fløjl, der dækker sengen, er ikke kun behagelig at røre ved, men også kendt for sin tætte og jævne struktur. Dette stof udstråler en følelse af blidhed og komfort, der vil løfte dit soverum til nye højder.

Denne seng er ikke kun en fryd for øjet, den er også yderst funktionel. Sengegavlen kan justeres i højden efter dine behov og tilbyder fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen for at nyde en god bog eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en fremragende holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder desuden en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at tilføje ekstra komfort og beskyttelse er der inkluderet en hudvenlig topmadras dækket af et slidstærkt stofbetræk. Denne topmadras gør oplevelsen endnu mere luksuriøs og behagelig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Husk også, at vi har inkluderet en brugermanual, der gør monteringen af dette produkt til en leg.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, men en investering i din velvære. Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af elegance og komfort til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå fløjl. Din nattesøvn fortjener det bedste.

Scroll to Top