vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.299 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Den bløde fløjl og perfekte pasform giver dig en optimal søvn. Bestil nu og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796660 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort med vores sofistikerede og stemningsfulde kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Vores seng er nøje designet til at tilbyde dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Blød fløjl er indbegrebet af luksus og komfort. De tætte og jævne fibre i fløjlstoffet inviterer dig til at røre ved og omfavne den bløde overflade. Du vil føle dig øjeblikkeligt overvældet af ren afslapning, når du synker ned i vores seng.

For at tilføje tilpasningsevne til vores seng har vi valgt at inkludere en madras med pocketfjedre. Disse pocketfjedre er individuelt indbygget og kendt for deres enestående kvalitet, som sikrer langvarig holdbarhed og optimal komfort. Alle bevægelser og stød absorberes effektivt af disse fjedre, hvilket sikrer, at du får en uberørt søvn hele natten.

Vores madras tilbyder også en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Den giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort og sikrer, at du vågner op frisk og udhvilet hver morgen.

Vi kan også prale af vores hudvenlige topmadras, som er fremstillet af slidstærkt stof og er utroligt behagelig at ligge på. Du kan være sikker på at vågne op uden nogen form for ubehag eller irritation.

Bemærk, at vi af hygiejniske årsager ikke kan acceptere retur af madrassen, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng består af en elegant sengeramme, en justerbar sengegavl og en komplet pakke bestående af madras og topmadras. Hvert enkelt produkt leveres med en brugermanual for enkel og problemfri montage.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Oplev den perfekte harmoni mellem luksus, komfort og stil og nyd en nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top