vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

4.531 kr.

Oplev en ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Gør din søvnoplevelse unik med denne elegante og behagelige madras – perfekt til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797453 Kategori:

Drøm dig væk til en nat af ren komfort og velvære med vores kongelige vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå. Den er skabt til at give dig den ultimative soveoplevelse, hvor du kan slappe af og lade tankerne flyve frit.

Det bløde fløjlsmateriale indbyder til øjeblikkelig afslapning. Det er ikke bare blødt at røre ved, det tilføjer også et touch af luksus til din soveværelsesindretning.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver dig fremragende støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm. Du kan skabe den perfekte komfortzone til dig selv og dine behov.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort. Denne madras tilpasser sig kroppens konturer og lindrer tryk på muskler og led, hvilket hjælper dig med at vågne frisk og veludhvilet.

Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og korrekt fasthed, hvilket gør denne seng ideel til folk, der foretrækker at sove på maven. Du vil opdage det perfekte kompromis mellem fasthed og komfort og opnå den optimale søvnoplevelse.

Den hudvenlige topmadras fuldender oplevelsen med sit bløde og behagelige overtræk. Du skal blot lægge dig tilrette, og den vil omslutte dig i en hyggelig komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Nyd luksus og komfort i en sofistikeret lysegrå farve, der passer ind i enhver indretning. Sengen er fremstillet af fløjl (100 % polyester) og er robust konstrueret med massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ.

Mål: 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 140 x 190 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 140 x 190 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen.

Gør drømmen om den perfekte seng til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå. Din søvn fortjener kun det bedste.

Scroll to Top