vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder sort

3.129 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i sort kunstlæder. Perfekt til at optimere din søvnkvalitet hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769238 Kategori:

Oplev en himmelsk nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder sort. Denne seng er designet til at give dig ultimativ afslapning og en dyb søvn, der fornyer din energi.

Vores seng er lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der tilføjer en touch af elegance til ethvert værelse. Dette materiale er ikke kun pletresistent, men det er også utroligt nemt at rengøre med en fugtig klud. Den glatte og luksuriøse overflade udstråler ægte læders efterspurgte skønhed.

For at sikre, at din komfort er i fokus, har vi udstyret sengen med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne gavl giver enestående støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser dine yndlingsfilm og serier.

Med sin madras med pocketfjedre får du en fantastisk støtte og et højt niveau af tilpasningsevne. De indbyggede pocketfjedre er kendt for deres exceptionelle holdbarhed og evnen til at absorbere støj og bevægelse. Du kan derfor nyde en forstyrrelsesfri søvn gennem hele natten.

Vores mellemhårde madras sikrer den rette balance mellem fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er særligt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores topmadras, der er både blød og behagelig, har et hudvenligt betræk og beskytter din madras. Den er fremstillet af slidstærkt stof og er ideel til at give dig en ekstra lag af luksus og komfort under din søvn.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og ukompliceret. Med denne seng får du ikke kun en fantastisk soveoplevelse, men også et elegant og stilfuldt møbel, der passer til enhver indretning. Køb vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder sort i dag og lad søvnen føre dig til øget velvære.

Scroll to Top