vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder hvid

3.139 kr.

Få drømmende komfort og stil med vores elegante kunstlæder kontinentalseng. Den perfekte kombination af luksus og kvalitet til en uimodståelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769239 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen, frisk og veludhvilet efter en god nattesøvn. Du kan nu opleve dette med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng er designet med enestående komfort og stil i tankerne, og den vil være det perfekte tilskud til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udformet i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet. Ikke alene ser det fantastisk ud, men det er også nemt at rengøre. Bare tør overfladen af med en fugtig klud, og alle pletter vil forsvinde, mens det flotte læderlook bevares.

Denne seng er ikke kun stilfuld, den er også yderst praktisk. Den medfølgende justerbare sengegavl kan tilpasses i højden, så du kan få den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. Aldrig har komfort og funktionalitet været så let kombineret.

Vores madras med pocketfjedre er en sand fornøjelse at sove på. De individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til kroppens form og vægt, hvilket sikrer optimal støtte og en behagelig søvnoplevelse. Madrassen er mellemfast, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven og har brug for ekstra stabilitet.

Hvad med topmadrassen? Den er ikke bare blød og komfortabel, den er også hudvenlig. Den beskytter ikke kun din madras, men giver også det ekstra lag luksus og behag, som giver dig en god nattesøvn.

Så hvad venter du på? Gå ikke glip af chancen for at opleve ægte komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Din søvn er vigtig, og med denne seng kan du vågne op hver dag med en forfrisket følelse, klar til at erobre verden. Bestil din i dag og gå ikke glip af denne fantastiske mulighed.

Scroll to Top