vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder grå

3.388 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i grå kunstlæder. Perfekt komfort og stil til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769300 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige VidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng vil sikre dig en god nattesøvn og maksimal afslapning. Den er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun er nemt at rengøre, men også har et luksuriøst udseende og ægte læderskønhed.

Sengen leveres med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Sættet inkluderer også en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj for at give dig den bedste søvnoplevelse.

Madrassen leverer en mellemhård støtte, der giver stabil og komfortabel søvn, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er også hudvenlig og har et blødt og behageligt stofbetræk. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er ikke kun en bemærkelsesværdig kombination af stil og komfort, men også let at montere med den medfølgende brugermanual. Sengen er fremstillet af kunstlæder, massivt lærketræ, krydsfinér og konstrueret træ. Madrassen er fyldt med pocketfjedre og skum, mens topmadrassen er fyldt med skum og betrukket med polyesterstof.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vores VidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Bestil i dag og oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top