vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder sort

4.323 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med en luksuriøs kombination af stilfuldt kunstlæder og komfortabel madras, giver vi dig den bedste nattesøvn. Gør din søvnoplevelse til noget særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769337 Kategori:

Lad dig forføre af den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm. Denne seng vil revolutionere din søvnoplevelse og giver dig den bedste hvile.

Den utroligt slidstærke kunstlæderoverflade i sort vil tilføre et strejf af elegance til dit soveværelse. Udover at være let at rengøre garanterer den også stilfuldt udseende og langvarig brug.

Vores seng er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres efter dine behov. Den giver ikke blot en fremragende rygstøtte, men tilføjer også et sofistikeret touch til dit soveområde.

Med den indbyggede pocketfjedermadras får du en optimal støtte og tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre sikrer minimal støj og bevægelsesoverførsel, hvilket er ideelt til uforstyrret søvn. Madrassen er mellemhård, hvilket giver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med søvnkvaliteten – perfekt til dem, der sover på maven.

For at optimere din komfort er vores seng også leveret med en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige fornemmelse af materialet kommer med et slidstærkt stofbetræk for ekstra holdbarhed.

Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne ikke accepterer vi returnering af madrassen, hvis emballagen er blevet åbnet. Men med vores nemme og brugervenlige monteringsmanual er du sikret en problemfri oplevelse ved opsætningen.

Med vores vidaXL kontinentalseng får du ikke blot en plads til hvile, men også en stilfuld og holdbar tilføjelse til dit hjem. Oplev den ultimative komfort og stil med vores kontinentalseng.

Scroll to Top