vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder hvid

4.715 kr.

Få en luksuriøst komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i hvid kunstlæder. Den perfekte kombination af stil og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769338 Kategori:

Drøm dig ind i en dyb og velfortjent søvn med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med en madras i størrelsen 140×190 cm. Denne seng er skabt til at give dig den maksimale afslapning og den bedste søvnoplevelse, du nogensinde har oplevet.

Med sin holdbare og slidstærke kunstlæderoverflade er denne kontinentalseng ikke kun et syn for øjet, men den er også let at rengøre. Du kan nemt fjerne eventuelle pletter med blot en fugtig klud. Den glatte overflade giver sengen et luksuriøst udseende, der vil tilføje ægte læders skønhed til dit soveværelse.

Sengen kommer også med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Gavlen kan nemt justeres i højden efter dine behov og ønsker.

Madrassen, der følger med sengen, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun stor holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød. Den mellemhårde støtte, som madrassen tilbyder, er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

For at fuldende din drømmeseng er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne madrasbeskytter er fremstillet af blødt og komfortabelt materiale, der vil give dig en ekstra lag af luksus og bevare madrassens levetid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng af høj kvalitet, men også en velfortjent søvnoplevelse. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at samle sengen nemt og hurtigt.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, og forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og indbydende rum med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i smuk hvid kunstlæder.

Scroll to Top