vidaXL kontinentalseng 160×200 cm kunstlæder sort

4.627 kr.

Skab luksus og komfort i dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng i kunstlæder. Oplev den perfekte kombination af stil og søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769372 Kategori:

Lig dig ned og forbered dig på øjeblikket, hvor komfort møder stil med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng 160×200 cm i sort kunstlæder. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og maksimal afslapning hver nat.

Vi har valgt et slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet til denne seng. Det er ikke kun modstandsdygtigt over for pletter, men det er også utroligt nemt at rengøre med blot en fugtig klud. Overfladen er glat og luksuriøs, og efterligner ægte læder på en fantastisk måde.

Denne seng er ikke kun komfortabel, den er også praktisk. Du kan justere sengegavlen i højden, så den passer til din personlige behov. Det giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en spændende bog eller se dine yndlingsfilm og serier.

Når det kommer til madrassen, har vi valgt at inkludere pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. De er designet til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen. Samtidig tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, så du kan få den bedste søvnoplevelse. Med sin mellemhårde støtte er madrassen især velegnet til dem, der sover på maven.

For endnu mere komfort og beskyttelse har vi inkluderet en topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af blødt og hudvenligt materiale, der gør din søvnoplevelse endnu bedre. Vær dog opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen først er åbnet eller fjernet, af hensyn til hygiejne.

Nyd din søvnoplevelse som aldrig før med denne vidaXL kontinentalseng. Den sorte kunstlæderbeklædning og den solide konstruktion af massivt lærketræ og krydsfiner giver sengen et moderne og elegant udseende. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, og med vores detaljerede brugermanual kan du have din nye seng klar på ingen tid.

Gå ikke på kompromis med din komfort og stil. Vælg vidaXL kontinentalsengen i sort kunstlæder og gør dine nætter til rene drømme.

Scroll to Top