vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder hvid

5.500 kr.

Få en fantastisk nattesøvn og oplev ultimativ komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde kombination af kunstlæder og perfekt støttende madras gør denne seng til det ideelle valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769402 Kategori:

Vil du opleve en ultimativ søvnoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i kunstlæder i farven hvid det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse seng tilbyder ikke kun overlegen komfort, men tilføjer også et elegant touch til dit soveværelse.

Denne seng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun giver en glat og luksuriøs overflade, men også er modstandsdygtig over for pletter. Du kan nemt vedligeholde og rengøre den med blot en fugtig klud. Kunstlæderet efterligner ægte læder og tilføjer en sofistikeret og eksklusiv atmosfære til dit soveværelse.

Med justerbar sengegavl kan du tilpasse den perfekte højde i forhold til din unikke komfort. Denne sengegavl tilbyder også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at nyde lidt læsning eller scenery fra din seng. Det er den ultimative komfort muliggjort.

Hvad med madrassen? Denne kontinentalseng leveres med en madras i høj kvalitet, udstyret med individuelle pocketfjedre. Disse pocketfjedre tilpasser sig præcist til din krop og absorberer effektivt bevægelser og støj, så du kan sove uforstyrret hele natten. Ydermere, madrassens mellemhårde fasthed giver optimal stabilitet og støtte uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at give dig en endnu mere behagelig søvnoplevelse, følger der også en hudvenlig topmadras med. Topmadrassen er lavet af blødt, hudvenligt stof og er fyldt med skum. Dette giver ekstra blødhed og komfort, og sikrer dig den ultimative søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men dette bør ikke være et problem, da du med vores vidaXL kontinentalseng garanteres en fantastisk søvn.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel og komfortabel, men den præsenterer sig også med et elegant og stilfuldt design. Fremstillet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ er denne seng designet til at vare længe. Det er et valg, der vil give dit soveværelse både stil og funktionalitet.

Så giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i kunstlæder hvid. Det er en investering i din søvnkvalitet og en smuk tilføjelse til dit soveværelse. Bestil i dag og oplev ægte luksus i din egen seng.

Scroll to Top