vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder sort

3.107 kr.

Oplev luksus og maksimal komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den stilfulde sorte kunstlæderoverflade tilføjer et elegant touch til dit soveværelse. Få en god nat søvn hver aften med vores kvalitetsmadras.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795271 Kategori:

Vil du opleve en helt igennem fantastisk nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder lige noget for dig. Denne seng er ikke bare et sted at sove, det er en oase af komfort og luksus, der efterlader dig energifyldt og klar til at erobre dagen.

Lad os starte med kunstlæderet: Et robust og slidstærkt materiale af høj kvalitet, der både ser og føles som ægte læder. Den glatte overflade og det luksuriøse udseende tilføjer en sofistikeret stemning til dit soveværelse. Og bedst af alt: Pletter er lette at rengøre med en fugtig klud.

Den justerbare sengegavl er et perfekt supplement til din komfort. Du kan nemt indstille den i den ønskede højde og nyde optimal støtte, når du læser en god bog eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er berømte for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din kropskontur og absorberer effektivt eventuel støj og bevægelse, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte får du stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil denne madras sikre, at du vågner op uden smerter og ubehag.

Topmadrassen er hudvenlig og trykaflastende. Den bløde og behagelige stofbetræk giver en ekstra lag af luksus, mens skummet tilbyder den perfekte blødhed og støtte til en rolig og dyb søvn.

Du får alt dette med vores vidaXL kontinentalseng: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt er inkluderet, og vi sikrer, at monteringen er enkel og praktisk med den medfølgende brugermanual.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Gør søvnen til en oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Forkæl dig selv med komplet komfort og vågn op hver dag med en følelse af fornyet energi og velvære. Bestil din seng i dag og nyd den bedste søvn i hele dit liv.

Scroll to Top