vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder sort

3.009 kr.

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder sort. Perfekt komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795277 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde og hjælpe dig med at føle dig godt udhvilet og forfrisket hver morgen.

Opgrader dit soveværelse med vores stilfulde og slidstærke kontinentalseng, der er betrukket med førsteklasses kunstlæder i en dyb sort farve. Kunstlæderet er ikke blot utroligt stærkt og modstandsdygtigt over for pletter, men det tilføjer også et strejf af luksus til dit rum.

Denne seng er ikke kun en fryd for øjet, den er også utroligt praktisk. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din stil og rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser tv.

Når det kommer til komfort, skuffes vi bestemt ikke med denne seng. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilbyder optimal støtte til din krop. Disse fjedre absorberer og reducerer støj og vibrationer, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en uforstyrret søvn.

Madrassen har også en mellemhård støtte, der er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet og den rette fasthed, samtidig med at komforten bevares.

For at fuldende din soveoplevelse er denne seng også udstyret med en hudvenlig topmadras. Topmadrassen har en blød skumfyldning og et behageligt stofbetræk, der føles blødt mod din hud.

Værd at bemærke er, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær sikker på, at du vil være mere end tilfreds med denne kontinentalseng og dens uovertrufne kvalitet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras kommer i en sengestørrelse på 90×200 cm og inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Medfølgende brugermanual gør monteringen let og problemfri.

Forvandl dit soveværelse til et afslappende og elegant fristed med vores kontinentalseng. Forkæl dig selv med en god nats søvn og den komfort, du fortjener. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag og oplev den ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top