vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder hvid

3.415 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din søvn med vores eksklusive kontinentalseng i hvid kunstlæder. Skabt til at give dig den perfekte nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795301 Kategori:

Drøm sødt og sov som en konge på vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en god nats søvn, så du kan vågne op frisk og fuld af energi.

Denne kontinentalseng er udstyret med slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun er smukt at se på, men også let at rengøre. Det modstår pletter og kan nemt tørres af med en fugtig klud. Den glatte overflade tilføjer et luksuriøst touch til dit soveværelse.

Hvis du kan lide at læse eller se tv i sengen, vil du elske den praktiske og justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse den til din ønskede højde og nyde den optimale støtte til din ryg. Denne funktion gør sengen endnu mere behagelig og funktionel.

Med en madras med pocketfjedre får du en utrolig høj kvalitet. Disse fjedre tilbyder fantastisk støtte og tilpasning til din kropsform. De absorberer også støj og stød, når du bevæger dig om natten, så du kan sove uforstyrret.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det giver en perfekt soveoverflade, især for dem der foretrækker at sove på maven. Du vil vågne op uden smerter eller ubehag.

For at tilføje endnu mere komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er dækket af blødt og behageligt stof, der føles godt mod din hud, så du kan sove som en baby hele natten.

Vores vidaXL kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for. Den er nem at samle ved hjælp af den medfølgende brugermanual, og du kan straks nyde en god nats søvn. Vær dog opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet af hygiejniske årsager.

Tillad dig selv at træde ind i drømmeland med vores drømmeagtige kontinentalseng. Bestil din i dag og giv dig selv den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top