vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.094 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng. Den smukke fløjlsoverflade og den revolutionerende madras giver dig en dyb og afslappende søvn hver nat. Skab din drømmeseng nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797518 Kategori:

Oplev en helt ny dimension af luksus og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng er skabt til dig, der ønsker en behagelig nattesøvn i en stilfuld og eksklusiv seng.

Den bløde fløjl er ikke kun et visuelt smukt element, men også utrolig behageligt at røre ved. Det tætte og jævne stof skaber en utrolig blød og komfortabel oplevelse, der indhyller dig i luksus, hver gang du lægger dig til at hvile.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden og tilbyder enestående rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Den er både funktionel og stilfuld og tilpasser sig dine behov.

Madrasen er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Den mellemhårde støtte, som madrassen tilbyder, giver en ideel stabilitet og fasthed, der passer perfekt til dem, der sover på maven. Du kan være sikker på, at du får den rette støtte og komfort til en dyb og forfriskende søvn.

For at sætte prikken over i’et kommer denne fantastiske seng med en hudvenlig topmadras. Den er lavet af blødt og behageligt materiale, der beskytter madrassen og giver en ekstra lag af komfort.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne livslange investering i komfort og stil indeholder en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt hvad du behøver for en drømsom søvnoplevelse.

Tag springet og forkæl dig selv med den ultimative seng, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og velvære. Gør drømmene til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå.

Scroll to Top