vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

5.532 kr.

Lad din søvn nå nye højder med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl lysegrå. Oplev usammenlignelig komfort og stil med vores luksuriøse design. Skab drømmeagtig søvn hver nat med vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797546 Kategori:

Oplev luksusens oase med vores uimodståelige vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå. Denne seng er designet til at give dig den dybeste afslapning og en himmelsk søvn. Vi har tænkt på alle detaljer for at skabe den perfekte soveoplevelse.

Sengens fantastiske fløjlsmateriale er blødt og luksuriøst at røre ved. Dets tætte og jævne fibre indfanger øjeblikkeligt din opmærksomhed og lader dig nyde komforten i højeste grad. Derudover tilbyder vores sengegavl en justerbar højde, så du kan tilpasse den efter dine individuelle behov. Den er konstrueret til at give fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv – et perfekt sted at slappe af.

Vores madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. De individuelle fjedre giver enestående holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, hvilket hjælper med at undgå forstyrrelser, når du vender og drejer dig i søvne. Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven. Stabilitet og komfort i ét.

Vores hudvenlige topmadras er en lækker behandling til dine sanser. Med et blødt og behageligt stofbetræk giver den en ekstra beskyttelse til madrassen. Topmadrassen er også let at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer en lang levetid. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne fantastiske seng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Vi har tænkt på alt, så du kan få mest muligt ud af din nye kontinentalseng. Oplev komfort og luksus som aldrig før med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå. Vågn op hver morgen til en strålende dag og gør drømme til virkelighed med denne ekstraordinære seng. Bestil nu og tag springet ind i en verden af komplet ro og velvære.

Scroll to Top