vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

5.704 kr.

Få luksus og komfort i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde fløjl i mørkegrå tilføjer en sofistikeret touch til dit rum. Oplev en drømmende søvn med vores premium madras i størrelsen 200×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797547 Kategori:

Velkommen til vores eksklusive udvalg af kontinentalsengen – vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl i en smuk mørkegrå farve. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative komfort og en himmelsk søvnoplevelse.

Den bløde fløjl er ikke kun et lækkert syn, det er også et utroligt behageligt stof at røre ved. Fløjlstoffets tætte og jævne fibre giver dig følelsen af luksus hver eneste gang, du lægger dig til rette i sengen.

Vi har også tænkt på dit behov for praktisk og tilpasningsdygtig design. Vores kontinentalseng er udstyret med en justerbar sengegavl, som kan tilpasses din ønskede højde. Denne sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men den tilbyder også en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer.

Madrassen er udviklet med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer den optimale støtte. De absorberer også eventuel støj og bevægelser, når du vender dig, hvilket giver dig en uforstyrret søvn.

Vi har taget højde for dine personlige præferencer ved at tilbyde en mellemhård støtte i madrassen. Denne fasthed giver dig den rette stabilitet uden at gå på kompromis med din komfort. Det er den perfekte løsning for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er udstyret med en hudvenlig overflade, er en beskyttelse til madrassen. Den er ikke kun behagelig, men også slidstærk og kan let rengøres. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

VidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Den er skabt til æstetik, komfort og holdbarhed. Komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras – dette er en pakke, der vil sørge for den perfekte nattesøvn.

Gå ikke glip af muligheden for at eje denne fantastiske kontinentalseng. Køb din drømmeseng i dag og vågn op til en ny dag med energi og velvære.

Scroll to Top