vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.739 kr.

Få optimal komfort og stil i dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Perfekt til dig, der ønsker luksus og en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797553 Kategori:

Drøm sødt og væk opdateret med vores fantastiske kontinentalseng med madras. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en god nats søvn.

Lad os først starte med materialet – blød fløjl. Denne seng er betrukket med luksuriøs fløjl, der er kendt for dens blødhed og tætte vævning. Det er en fornøjelse at berøre dette stof, og du vil elske den behagelige følelse, det giver dig.

Vi har også inkluderet en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så den passer til dine behov. Denne sengegavl giver både et elegant udseende og en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre giver en fantastisk tilpasningsevne, og de absorberer også stød og støj, når du skifter position om natten.

Vi har designet denne madras til at have en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet og komfort på en perfekt måde. Det betyder, at du får den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort. Denne madras er ideel til personer, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af blødt og slidstærkt stof og giver dig ekstra blødhed og komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng med det samme.

Vores kontinentalseng med madras er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ og konstrueret træ for at sikre langvarig holdbarhed. Den kommer også med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri.

Gå ikke glip af chancen for at sove i stil og komfort med vores fantastiske kontinentalseng med madras. Bestil din drømmeseng i dag og oplev en helt ny måde at sove på.

Scroll to Top